Dit kan ik voor je doen

Wil je ook een prachtig droomhuis met een gaaf interieur dat perfect past bij jouw smaak? Voorkom dan teleurstellingen en financiële rampen tijdens de verbouwing! Als ervaren interieurontwerper en projectleider help ik je graag bij het transformeren van jouw gedateerde woning tot een ware parel.

Jouw ruimte optimaal benutten: van constructieve indeling, tot afwerking en inrichting!

Daarnaast is het ook mijn doel om van jouw bedrijfsruimte een ambiance te maken waar jouw klanten en medewerkers zich direct thuis voelen. Of het nu gaat om een kantoor, hotel, restaurant of andere zakelijke ruimte, ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een luxe uitstraling te creëren die past bij de identiteit van jouw onderneming.

YELLOW BELLIES
VILLA
B&V TECHNIEK

Mijn werkwijze

VAN IDEE TOT HET EINDRESULTAAT

illustraties-SBJ-MM-05

Samen dromen

Laten we de eerste stap zetten naar een fijne kennismaking bij jou thuis of jouw pand. Ik wil graag weten wat jouw interieurdromen zijn. Wil je een compleet nieuwbouwhuis volledig inrichten van vloer tot aan gordijnen? Of ga je jouw huidige woning of kantoorpand volledig verbouwen, deels uitbouwen of restylen? We bespreken al jouw ideeën tot in detail, zodat ik een goed beeld krijg van jouw stijl, wensen én budget.

Uniek ontwerp

Zodra we jouw wensen en stijl hebben besproken, ga ik aan de slag met het maken van een passend en uniek interieuradvies. Ik tover jouw ideeën om tot een visueel beeld, zodat je alvast een voorproef krijgt van hoe jouw nieuwe interieur eruit zal zien. Hierin verwerk ik uiteraard ook al mijn ideeën om jouw droominterieur nog beter te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van een muur tot aan het uitbouwen van ruimtes.

Ontzorgd genieten

Nu het ontwerp helemaal naar jouw wens is, is het tijd voor de uitvoering. Maak je geen zorgen over het benaderen van aannemers, meubelmakers of badkamerspeciaalzaken. Ons team bestaat uit diverse betrouwbare experts die nodig zijn bij bouwen en verbouwen. Ik zorg er persoonlijk voor dat alles soepel verloopt en dat je geen stress ervaart tijdens het verbouwingsproces. Zo kun jij lekker op vakantie terwijl het team van Styled by Jacq jouw droominterieur werkelijkheid maakt.

Professionele begeleiding bij aankopen

Naast het verstrekken van een gedetailleerd interieurontwerp en de coördinatie van de verbouwing, bied ik ook begeleiding tijdens bezoeken van speciaalzaken. Op deze manier waarborg ik dat het advies dat je ontvangt niet uitmondt in een ongewenst resultaat. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste keuzes maakt en dat het eindresultaat naadloos aansluit bij je wensen en behoeften. Extra uniek: Styled by Jacq heeft een eigen showroom waar je rustig op je gemak alle stoffering kunt uitzoeken.

SUCCESVOL AFGERONDE PROJECTEN

Deze mensen gingen je voor

REVIEWS

Reinier Kunst, Woonplaats
Lees verder
Jacquelien is meer dan alleen styling, ze voelt de klant goed aan en ontzorgt je in het hele proces, zelfs als dat een verhuizing en een behoorlijke verbouwing is!
Heer Oosterlaken
Lees verder
Jacq heeft met haar team een ongelooflijk resultaat neergezet! Het doel van deze verbouwing was niet om zelf in de woning te gaan wonen maar om gelijk te gaan verkopen, hier zijn de beslissingen qua budget en materialen ook op gebaseerd. Ongelooflijk dat de woning uiteindelijk voor zo’n hoge prijs is verkocht, Jacq weet echt wat ze doet