Interieurstyling, ook voor kleinere appartementen

Of ik ook de gehele styling van een appartement kan uitvoeren? Ja, zeker! Voor de bewoners van dit appartement heb ik naast het stylingadvies ook het hele proces van uitvoering en realisatie uit handen genomen.

Stylingadvies én uitvoering voor een appartement

Voor dit project ben ik eerst de slag gegaan met een interieuradvies aan de hand van moodboards. Hierna volgde het uitzoeken van op maat gemaakte meubels, de beste vloeren, goed schilderwerk, mooie gordijnen en natuurlijk vloerkleden. Na akkoord op de offertes coördineer ik de werkzaamheden voor de klant, zoals het leggen van de vloer en het inplannen van het schilderwerk zodat alles helemaal op rolletjes verliep.

Wil jij ook een gehele nieuwe styling van jouw appartement én ontzorgt worden in de uitvoering? Vraag dan nu een offerte aan bij Styled by Jacq voor interieuradvies aan huis.

Review R. & G. Diepstraten, Sittard: “Een spannend avontuur. In 2019 besloten we, nadat de kinderen het huis uit waren, ons huis in de verkoop te zetten en een appartement in het centrum van Sittard te kopen. We hadden daarbij de luxe positie dat we ons appartement helemaal opnieuw in konden richten. En daar begon voor ons het avontuur samen met Jacq. Tijdens ons eerste bezoek aan de showroom, onder het genot van een kopje koffie, hebben we onze eerste gedachten besproken en ging Jacq aan de slag met het maken van een moodboard. Het was voor Jacq gelukkig geen issue om in Sittard aan de slag te gaan, ondanks de afstand. Binnen enkele dagen kregen wij de eerste resultaten van het moodboard te zien en begon het bij ons te kriebelen. Samen met Jacq hebben we onder andere met gebruik van Whatsapp (geweldige ondersteuning gezien de afstand) allerlei ideeën uitgewisseld om tot een zo compleet mogelijke inrichting te komen. Van kapstok tot spiegels en van lampen tot fotobehang. Voor de vloer, de gordijnen en diverse meubels hebben we met Jacq leveranciers bezocht. Uiteindelijk werd ons appartement in 2020 opgeleverd en kon een begin gemaakt worden met het leggen van de vloer, het schilder- en behangwerk. Ons nieuwe stek kreeg steeds meer vorm. We hebben met ontzettend veel plezier en verbazing toe gekeken hoe het uiteindelijke resultaat voor ons tot een echte droomplek is geworden. Het klopt gewoon helemaal! Voor ons was het een geweldige ervaring en geruststelling dat alles door Jacq werd geregeld. Ook het maken van maatwerkkasten in de slaapkamers en berging tot en met de inzethorren, niks was een probleem. Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en nog elke dag genieten we van ons mooie appartement! Jacq, je bent een topper!!”