Verkoopstyling om de waarde van jouw woning te verhogen

Een gedateerde woning verkopen levert vaak minder op dan een woonklaar gemaakte woning. Door een totale renovatie is deze woning woonklaar gemaakt en is de woning snel verkocht.

Totaalrenovatie met als doel een instapklare woning

Door de woning te verbouwen en te restylen heb ik gezorgd voor een totaal gerenoveerde woning met nieuwe keuken, badkamer, vloerverwarming, ruiten en een vernieuwde voor- en achtertuin. Daarnaast kan ik ook het leeghalen van een woning, wanden doorbreken, nieuw stucwerk en schilderwerk opnemen in mijn takenpakket om jouw volledig te ontzorgen. Het resultaat is een woning die snel verkocht werd, nog voordat de makelaar er aan te pas kwam.

Wil jij ook jouw woning woonklaar maken voor verkoop en zo meer opbrengst genereren? Neem dan contact op met Styled by Jacq voor een plan op maat en laat ons jouw woning restylen en verbouwen.

Review A. van Dam, Oudewater: “Jacq heeft met haar team een ongelooflijk resultaat neergezet! Ze heeft eerst een ontwerp gemaakt en een verbouwingsofferte. Na akkoord heeft ze met haar team heel hard gewerkt om de woning te strippen en weer woonklaar te maken. Het doel van deze verbouwing was niet om zelf in de woning te gaan wonen maar om gelijk te gaan verkopen, hier zijn de beslissingen qua budget en materialen ook op gebaseerd. Ongelooflijk dat de woning uiteindelijk voor zo’n hoge prijs is verkocht, Jacq weet echt wat ze doet!”

Before & after

Before

After

Kinderopvang voor wel 120 kinderen

In samenwerking met een architect ben ik aan de slag gegaan met het ontwerp en vervolgens de hele inrichting van het pand. Denk hierbij aan vloeren, keuken, wanden, deuren, tegels en meubels en dat allemaal ook zo praktisch (maar ook leuk) mogelijk voor de medewerkers en kinderen.

Ik heb deze uitdaging met veel enthousiasme aangepakt, en door middel van moodboards en meubelindeling op een plattegrond is het hele pand ingericht. Het was fantastisch om te zien hoe het pand tot leven kwam met mooie lampen, behang, bureaus, gordijnen en andere accessoires. Daarnaast fungeer ik ook spil tussen de aannemer, schilders, elektriciens en leveranciers om tot het beste eindresultaat te komen voor de klant.

Wil jij ook graag je droomproject realiseren? Vraag dan nu een offerte aan bij Styled by Jacq en ik zal ervoor zorgen dat jouw project net zo fantastisch wordt als dit pand.