Neem contact op met Styled by Jacq,
dé interieurontwerper en jouw all-in verbouwexpert voor een 5-sterren interieur!

Ik ga altijd voor het beste resultaat en werk uitsluitend met hoogwaardige materialen en exclusieve merken en specialisten uit mijn eigen fullservice netwerk. Kies je voor Styled by Jacq, dan kies je voor een tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat. Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw interieur of wil je graag weten wat de kosten voor interieurontwerp en (ver)bouwuitvoering zijn en een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta altijd voor je klaar om jouw verbouwwensen te bespreken en samen tot een perfecte passende interieuroplossing te komen. 

Je kunt je bericht over interieuradvies en bouwwensen sturen via het contactformulier en ik neem vervolgens binnen 24 uur contact met je op.

Zullen we samenwerken?

Een duidelijk plan vooraf voorkomt stress en zorgt voor een soepelere verbouwing. Zo voorkom je dat het eindresultaat geen eenheid is en niet aan jouw wensen voldoet. Daarnaast kun je verkeerde investeringen voorkomen door in een goed ontwerp te investeren en zo onduidelijkheden over kosten en meerwerk tijdens de verbouwing te vermijden.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Mijn showroom voor stoffering is geopend op afspraak

NEEM CONTACT OP