STYLED BY JACQ

Zoek je naar een professionele en stijlvolle oplossing voor jouw woning?

Wil je jouw luxe woning of vakantiehuis omtoveren tot een verbluffende en comfortabele ruimte?

Wil je een interieur dat past bij jouw unieke levensstijl en smaak? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat mij je dan helpen met op maat gemaakt interieuradvies.

Of je nu een bouwval hebt gekocht om te flippen of een nieuwbouwwoning laat bouwen: ik creëer samen met jou een interieur dat de essentie van jouw woning weerspiegelt en tegelijkertijd voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Het is mijn passie om een verfijnde en stijlvolle sfeer te creëren die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl, maar ook esthetisch verbluffend is. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle woonkamer, een luxueuze slaapkamer of een adembenemende wellnessruimte, ik zorg ervoor dat jouw woning of vakantiehuis een unieke en persoonlijke sfeer heeft.

.
.
.

Dus is jouw woning toe aan vernieuwing?

Daarnaast werk ik altijd samen met een vast team van klusexperts, zodat jij met een gerust hart de verbouwing aan Styled by Jacq over kunt laten. Van elektriciens tot vloerenleggers, wij regelen het allemaal voor je. 

Wil jij ook een 5-sterren interieur en van jouw huis een écht thuis maken? Neem vrijblijvend contact met mij op en ervaar hoe ik jouw luxe woning of vakantiehuis kan transformeren tot een unieke en persoonlijke oase van comfort en stijl.

Mijn werkwijze

VAN IDEE TOT HET EINDRESULTAAT

illustraties-SBJ-MM-05

Samen dromen

We beginnen met een persoonlijke kennismaking bij jou thuis of vakantiewoning. Tijdens dit gesprek wil ik graag weten wat jouw interieurdromen zijn. Wil je een compleet nieuw huis inrichten of jouw huidige woning restylen? Of laten jullie een geheel nieuwe woning bouwen? We bespreken alles tot in detail, zodat ik een goed beeld krijg van jouw stijl, wensen en budget.

3D magie

Op basis van jouw wensen en stijl ga ik aan de slag met het maken van een passend en verrassend 3D-interieuradvies. Ik tover jouw ideeën om tot een visueel plaatje, zodat je alvast een voorproefje krijgt van hoe jouw nieuwe interieur eruit zal zien. Hierin verwerk ik ook mijn eigen advies en ideeën om jouw droominterieur nog beter te maken.

Ontzorgd genieten

Nu het ontwerp helemaal naar jouw wens is, is het tijd voor de uitvoering. Maak je geen zorgen over het benaderen van aannemers, offertes aanvragen en eindeloos keuzes maken over de zaken waar je eigenlijk geen idee van hebt. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en dat je geen stress ervaart tijdens het proces. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken, terwijl wij jouw droominterieur werkelijkheid maken.

Professionele begeleiding bij aankopen

Als laatste stap gaan we samen op zoek naar de juiste vloeren, gordijnen en eventueel meubels en accessoires voor jouw nieuwe interieur. De stoffering kun je tijdens een prive shopping sessie bekijken in mijn showroom. Daarnaast geef ik je advies over waar je het beste kunt shoppen en wat het beste past bij jouw stijl. Zo voorkomen we dat je investeert in miskopen en zorgen we ervoor dat jouw interieur een eenheid wordt.

Sfeerimpressie van afgeronde

PROJECTEN