Van een oud voetbal-clubhuis naar een kinderopvang

Voor Yellow Bellies heb ik de grote uitdaging aangenomen om een oud voetbal-clubhuis om te bouwen tot een kinderopvang voor wel 120 kinderen! 

Kinderopvang voor wel 120 kinderen

In samenwerking met een architect ben ik aan de slag gegaan met het ontwerp en vervolgens de hele inrichting van het pand. Denk hierbij aan vloeren, keuken, wanden, deuren, tegels en meubels en dat allemaal ook zo praktisch (maar ook leuk) mogelijk voor de medewerkers en kinderen.

Ik heb deze uitdaging met veel enthousiasme aangepakt, en door middel van moodboards en meubelindeling op een plattegrond is het hele pand ingericht. Het was fantastisch om te zien hoe het pand tot leven kwam met mooie lampen, behang, bureaus, gordijnen en andere accessoires. Daarnaast fungeer ik ook spil tussen de aannemer, schilders, elektriciens en leveranciers om tot het beste eindresultaat te komen voor de klant.

Wil jij ook graag je droomproject realiseren? Vraag dan nu een offerte aan bij Styled by Jacq en ik zal ervoor zorgen dat jouw project net zo fantastisch wordt als dit pand.

Styled by Jacq-20
Styled by Jacq-25