STYLED BY JACQ

Geef jouw kantoorpand de uitstraling die het verdient!

Zoek je naar een professionele en stijlvolle oplossing voor de indeling van jouw kantoorruimte?

Heb je het gevoel dat je huidige kantoorinrichting niet meer past bij de uitstraling van jouw bedrijf? Of wil je jouw werkruimte beter benutten en ben je van plan om te bouwen of verbouwen? Dan ben je bij Styled by Jacq aan het juiste adres!

Als interieurontwerper richt ik mij ook graag op de zakelijke markt, omdat veel kantoorpanden slechts praktisch zijn ingericht. Naast het praktische aspect om de ruimte zo optimaal mogelijk in te delen, focus ik me graag op een sfeervolle ambiance en het creëren van inspirerende werkplekken. Of je nu een groot bedrijf hebt met honderden medewerkers of een klein kantoor aan huis, ik help je graag om jouw visie te realiseren. 

Met een scherp oog voor detail weet ik als geen ander hoe we samen de identiteit van jouw bedrijf kunnen vertalen naar een interieur dat past bij jouw organisatie of merk en jouw medewerkers en klanten. Ik luister naar jouw wensen en eisen en vertaal deze naar een ontwerp dat niet alleen mooi en functioneel is, maar ook de productiviteit en het welzijn van jouw medewerkers bevordert. Een aantrekkelijk kantoor draagt bij aan de motivatie en het plezier in het werk. 

.
.
.

Dus is jouw pand toe aan vernieuwing?

Of werk je al samen met een architect, maar weet je niet hoe verder als zijn/haar werk klaar is? Laat mij samen met het team van Styled by Jacq je ontzorgen in de volledige uitvoering van jouw verbouwing. 

Maak vandaag nog een afspraak met mij om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Ik kom graag langs op jouw locatie om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken welke interieurontwerpen het beste bij jouw wensen passen. Wacht niet langer en geef jouw pand de uitstraling die het verdient.

Mijn werkwijze

VAN IDEE TOT HET EINDRESULTAAT

Inventarisatie interieurwensen

Laten we beginnen met een persoonlijk gesprek bij jou op locatie. Hierbij gaan we dieper in op jouw interieurwensen en –behoeften voor jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld jouw kantoorruimte moderniseren of juist een klassieke uitstraling geven? We bespreken jouw voorkeuren tot in detail, zodat ik een goed beeld krijg van jouw stijl, wensen én budget.

Visuele 3D-concepten

Aan de hand van de besproken interieurwensen en -behoeften creëer ik unieke en verrassende 3D-interieurconcepten op maat. Hierin verwerk ik niet alleen jouw ideeën, maar ook mijn eigen visie om tot een passend geheel te komen. Zo krijg je een visueel voorproefje van hoe jouw bedrijfsruimte eruit komt te zien.

Professionele projectbegeleiding

Als het 3D-concept volledig naar jouw wens is, gaan we over tot de uitvoering. Geen stress over het benaderen van aannemers, meubelmakers of interieurwinkels. Ik zorg voor professionele projectbegeleiding en een vlekkeloze uitvoering in samenwerking met alle vakexperts uit mijn netwerk. Zo kun jij blijven focussen op jouw eigen werkzaamheden, terwijl wij de transformatie van jouw bedrijfsruimte regelen.

Persoonlijke shopping-ervaring

Als laatste stap gaan we samen op zoek naar de perfecte vloeren, meubels en eventueel accessoires voor jouw bedrijfsruimte. Dit kan tijdens een shopsessie in mijn showroom en ik geef je advies over waar je het beste kunt shoppen en welke items het beste past bij de stijl van jouw bedrijf. Zo voorkomen we dat je investeert in een miskoop en zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsruimte een echte eenheid wordt.

Sfeerimpressie van afgeronde

PROJECTEN