Ik ben Jacquelien Streng, interieuradviseur, woninginrichter en meedenkend.
Na het afronden van mijn opleiding Bedrijfswetenschappen aan de universiteit van Nijmegen in 2008, heb ik kort als consultant in loondienst gewerkt. De wens voor een eigen bedrijf was zo groot, dat ik in 2009 mijn eigen bedrijf startte. Wat begon met alleen interieuradvies geven en werken vanuit huis, is snel uitgebreid met de uitvoering van het advies en het openen van een showroom daarbij.
Klanten vroegen mij vaak, na het leveren van het advies, om ook de uitvoering van het advies te regelen. Als ‘doener’ merkte ik dat het mij veel voldoening geeft om mijn klanten te ontzorgen en om mijn eigen advies ook werkelijkheid te zien worden.

Ik ben sinds enkele jaren woonachtig in Oudewater. Mijn huis is mijn thuis, waar ik vergezeld word door mijn partner, hond en 3 katten.  Graag maak ik tijd vrij voor mooie reizen, uiteten gaan en een avondje bioscoop.

Vrijwilligerswerk doen in een weeshuis in Ghana, in Kopenhagen wonen en studeren, rondtoeren met een camper door Australië, waren voor mij prachtige ervaringen. Door het zien van mooie hotels, leuke restaurantjes en door het bezoeken van buitenlandse woonwinkels word ik geïnspireerd in mijn werk.