Het gezicht achter Styled by Jacq

Laat je inspireren door mijn stijlvolle en luxe interieuroplossingen

Hi, ik ben Jacq,

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn werkzaamheden als interieurontwerper en projectleider voor stressvrije verbouwingen.

Allereerst, welkom bij Styled by Jacq. Je kunt mij kennen als interieurontwerper en projectleider van diverse bouwprojecten in de omgeving Utrecht en Woerden, maar het is mijn ambitie om door heel Nederland aan de slag te kunnen met uitdagende verbouwingen, nieuwbouwprojecten en totaalrenovaties. Ik ben al jaren gek op bouwvallen kopen en opknappen en zet die kennis en ervaring graag in om jou de gehele verbouwing te ontzorgen en eindeloze stress, onverwachte kosten en gedoe met aannemers te voorkomen. 

In 2009 ben ik begonnen met het geven van interieuradvies in het mooie Oudewater. Sinds 2011 heb ik deze passie uitgebreid met een eigen showroom, waar ik naast interieuradvies ook de beste kwaliteit (PVC) vloeren, vloerkleden, gordijnen en raamdecoratie van partners uit mijn all-in netwerk kan tonen. Hierdoor kan ik jou het complete plaatje bieden, van advies en ontwerp tot uiteindelijke realisatie en inrichting. Kortom, bij Styled by Jacq vind je alles, maar dan ook echt alles, voor je complete renovatie onder één dak. 

Door de jaren heen heb ik zelf maar liefst vijf keer een woning gekocht en volledig verbouwd en ge-restyled.

Ook ik heb te maken gehad met loodgieters die van alles beloven maar niks waarmaken, stukadoors die geheel onverwacht met meerwerk komen, andere leveranciers die maar blijven vragen wat we nu precies wilden… Een verbouwing wordt vaak onderschat en niet goed genoeg voorbereid. Veel mensen hebben geen zin in het zoeken van een goede aannemer, het doornemen van torenhoge offertes of laat staan de onverwachte kosten die altijd bij een verbouwing lijken te horen. Herkenbaar? Dan zit je bij Styled by Jacq aan het juiste adres. Met mijn jarenlange ervaring, betrouwbare netwerk aan vakmensen én mijn vakkennis voor materiaalkeuze wordt jouw bouwval met een soepel verbouwtraject echt een droomwoning of -pand!

Naast mijn werk als interieurontwerper, heb ik nog een andere passie: reizen! Ik heb al prachtige bestemmingen mogen ontdekken, van het bruisende Australië en het exotische Thailand, tot aan het avontuurlijke Costa Rica en het historische Jordanië. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis in Ghana en een half jaar in Kopenhagen gewoond en gestudeerd. Samen met mijn gezin hebben we een maand door Zuid-Afrika gereisd, wat ook een onvergetelijke ervaring was. Tijdens al deze reizen kijk ik mijn ogen uit en doe ik volop inspiratie op voor nieuwe interieurprojecten.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen om mijn klanten blij te maken met een uniek en persoonlijk interieuradvies. Laten we samen jouw droominterieur realiseren! Ben je op zoek naar een interieurontwerp en verbouwexpert die je kan helpen bij het realiseren van jouw interieurvisie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen jouw verbouwdromen te verwezenlijken.

Kortom,
dit is Styled by Jacq:

Ik bied origineel en passend interieuradvies op maat en ontzorg jou volledig bij de uitvoering van kleine en grote bouw- en verbouwprojecten. Of het nu gaat om een compleet kantoorpand inrichten of de bouw van een woonruimte: ik heb de expertise, het sterke netwerk van vakmensen en het enthousiasme om elk project kwalitatief hoogstaand en tot in de puntjes op te leveren. Van loodgieters, tot vloerenleggers en schilders: voor jouw geen rompslomp rondom offertes opvragen, afspraken maken en andere zaken. Styled by Jacq regelt alles voor je.

Dit mocht ik al realiseren

Droompanden
0
Droomhuizen
0
Nieuwbouwprojecten
0
Advies op maat
0

Deze mensen gingen je voor

REVIEWS

A. van Dam
Lees verder
“Jacq heeft met haar team een ongelooflijk resultaat neergezet! Het doel van deze verbouwing was niet om zelf in de woning te gaan wonen maar om gelijk te gaan verkopen, hier zijn de beslissingen qua budget en materialen ook op gebaseerd. Ongelooflijk dat de woning uiteindelijk voor zo’n hoge prijs is verkocht, Jacq weet echt wat ze doet!”
Heer Oosterlaken
Lees verder
“Wij hebben een woning gekocht, waarvan de buitenkant ons erg aansprak maar de binnenkant compleet op de schop moest. We zijn nog elke dag zo blij met het ontwerp van Styled by Jacq want dit zouden we zelf echt nooit bedacht hebben. We bleven zelf veel te veel binnen de bestaande kaders denken terwijl Jacq echt met heel andere, veel toffere ideeen kwam waardoor ons huis echt een droomhuis is geworden.”

Sfeerimpressie van afgeronde

PROJECTEN