THUISWINKELEN

Maak uw interieur compleet met de juiste stoffering! Soms is dit lastig uitzoeken in een winkel, want hoe weet u dan zeker dat het mooi staat bij de vloer en meubels? Wij gaan hierin een stapje verder en komen gewoon kosteloos bij u thuis met de materialen.

Wij komen bij u aan huis met vloerkleden en gordijnen/binnenzonwering. Afspraak aan huis ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend.  Wij nemen ook direct de juiste maten op, zodat er geen tweede afspraak nodig is.

GORDIJNEN

Nieuwe vitrages, overgordijnen, horren of binnenzonwering (rolgordijnen/jaloezieën/etc) ? Wij komen bij u langs met collecties van Vriesco, ByTzum, Bece en Multisol.

VLOERKLEDEN

Een vloerkleed verbindt de elementen in uw interieur, dempt geluid, brengt extra sfeer in de ruimte en kan zowel een warme aanvulling zijn,  alsook een ware blikvanger!

Bij ons de keuze uit diverse kwaliteiten (o.a. 100% wol) en is in elke gewenste maat leverbaar (max. 6m). Wij bieden hiervoor drie mogelijkheden:

– Maak een afspraak voor een zichtservice aan huis, zodat u direct kunt zien hoe het matcht met uw interieur.
– Bezoek onze showroom in Oudewater (Tappersheul 2).
– Bezoek onze webshop www.topvloerkleden.nl 

Onze merken:

  • De Munk Carpets (shop hier)
  • Perletta Carpets (shop hier)
  • Brinker Carpets (shop hier)
  • Brink & Campman (shop hier)
  • Louis de Poortere (shop hier)
  • Zuiver
  • By-Boo
Perletta Carpets 1Perletta Carpets 2De Munk Carpets 3Brinker Carpets 1 styled byBrinker Carpets 2

Bel voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte naar Styled by Jacq of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Afspraak maken »
Reacties van klanten:

Vloerkleed 5 e1447325782320” Siem van der Burg & Brenda Reijken – Oudewater:
Jacq kwam bij ons thuis met haar vloerkleedstalen, waardoor we gelijk zagen welk kleed het best bij ons interieur past. Hierdoor kwamen we snel tot een beslissing, terwijl we in winkels steeds bleven twijfelen. Jacq dacht goed mee met het totaalplaatje en we kozen voor een prachtig kleed met pit!

Vloerkleed 2” John & Franca Olsthoorn – Gouda:
Wij kijken met veel plezier terug op de wijze waarop de aankoop van ons kleed is verlopen. Jacq’s bezoek aan huis met een presentatie van alle opties hebben we als zeer prettig ervaren. Wij zijn erg blij met ons vloerkleed!

Vloerkleed 4 e1447324842768Carola Klarenbeek & Ton Stuivenberg – Cabauw:
Jacq, je hebt ons super geholpen. Door je bezoek aan huis konden we gelijk zien hoe het bij onze gordijnen en meubels stond. Heel fijn!