Advies bij al uw keuzes voor uw interieur is best prettig. Welke muur krijgt een kleuraccent? En is dat met verf of met behang? Hoe groot moet de nieuwe bank worden? Welke gordijnen staan mooi bij de vloer? Welke opstelling gaan we kiezen voor de nieuwe keuken? Allemaal vraagstukken waar wij dagelijks mee te maken hebben en wij u goed bij kunnen helpen.

Er zijn diverse mogelijkheden:

Een mondeling interieuradvies aan huis: Styliste Jacquelien komt bij u langs en u kunt al uw vragen direct stellen. Samen bespreken we de mogelijkheden en aan het eind van het consult zit u vol inspiratie om zelf met de styling aan de slag te gaan. Duur: +/- 1,5/2 uur. Kosten: €195,-.

Wilt u een uitgebreider advies, met bijvoorbeeld een moodboard, begeleiding tijdens de bouw, assistent tijdens het winkelen voor meubels en accessoires, of andere vraagstukken? Dan komt Jacquelien bij u langs voor een intakegesprek en kunnen we afstemmen welk adviespakket het beste bij u past.

Bel voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte naar Styled by Jacq of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Afspraak maken »